VALIKKO
15.4.2018 13:41

More is more – jos Kevätmessuja on uskominen

Kaupallinen yhteistyö: Messukeskus

Lämmintä sunnuntaita kaikille!

Vietin eilisen lauantain Helsingin messukeskuksessa Kevätmessuilla nauttien värien loistosta ja ihanista tuoksuista (niin kukkien kuin ruoankin). Oma kiinnostus suuntautui enempi juuri puutarha-, sisustus- ja lähiruokapuolelle, tuli se OmaKoti-osasto tutkittua myös mutta itselle siellä mikään ei ollut ajankohtaista.

Lähdettiin aamulla kukonlaulun aikaan äitini ja Katinkanssa-blogin Katin kera messuille ja koko päivä vierähti tosiaan siellä (ja pikavisiitti lopuksi Jumbon Stockalle). Tämän kevään puutarhatrendinä on selkeästi ”more is more”: värejä saa olla paljon, kukkia/kasveja saa olla runsaasti ja näitä kaikkia sopii yhdistellä eri materiaaleihin, esimerkiksi siis perus keraamiset ruukut ja kangasruukut.

Myös yrttejä oli paljon esillä -eikös se ole ollut jo trendi pitkään että omassa keittiössä kasvaisi muutamia yrttejä? Meilläkin on näin, vaikka yrtit tuovat ehkä enempi vain väriä keittiöön kuin makua ruokaan. Lisäksihän lattiamatskuna tunnettu vinyylilankku tekee tuloaan mattojen, tarrojen, lasinalustojen ja tablettien muodossa.

Osastoilla oli paljon nähty vaivaa somistamisen saralla sekä kerrankin tuntui siltä, että osaston ihmiset tiesivät mistä puhuivat. Messuaukion teemana oli tänä vuonna Liisa Ihmemaan puutarha ja siinä oli mielestäni onnistuttu hyvin! Jo tärpeissä mainitsemani malliparvekkeet olivat todella ihanat ja inspiroivat sekä esillä olleet kasvihuoneet (selkeästi kasvava trendi) olivat sisustettu houkuttelevasti.

Seuraavaksi kuvapläjäys messuilta vähemmillä puheilla 🙂

Liisa Ihmemaassa-puutarha.

Malliparvekkeita.

Kasvihuoneista.

Muita kaunokaisia.

Kompakti, mutta ihana Pintyplussan osasto.

Kaiken kaikkiaan onnistuneet messut, tein myös jotain pieniä löytöjä kotiin. Muutaman viikon päästä pääsen taas messuilemaan, tällä kertaa Lahteen Pihapiiri-messuille. Toivottavasti ilmat tästä lämpenevät (ja kaikki loput lumet sulaisi) ja pääsisi pian pihahommiin!

Kommentit

  • Kati

    No oli kyllä kiva messupäivä ja Jumbo kruunasi sen:) Hyvä kun sulla oli noin kattava kuvakokoelma messuilta. Näkee jotain, mitä itse en ehkä ole edes huomannutkaan.

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.