VALIKKO
17.9.2018 18:41

Paluu juurille Habitaressa

Hei! Taas vierähti yksi odotettu viikonloppu, nimittäin Habitare-messut olivat keskiviikosta sunnuntaihin. Aiemmin kirjoittelinkin tämän vuoden teemasta eli juurista. Messuilla olikin teema vahvasti havaittavissa ja tottahan se on, että nykypäivänä sisustajat haluavat tietää mistä ja miten tuotteet tulevat, onko ne eettisesti ja ympäristöystävällisesti tuotettuja sekä onko tuotteessa mahdollisesti kierrätysmateriaaleja mukana. Päädyin messuille hieman extempore perjantaina töiden jälkeen ja olin kyllä jotenkin pettynyt messuihin. En tiedä oliko syynä aamuinen 4:30 herätys ja kuudeksi töihin meno eli en väsymykseltäni saanut messuista kaikkea irti vai mikä oli.. Ehkä odotin vaan liikoja.

Viime vuoden Habitaressa oli kävijöitä 56 000 ja tänä vuonna reilut 59 000 eli hienosti messut vetivät aiempaa enemmän kävijöitä. Perjantai oli muuten aivan loistava päivä käydä messuilla – ei ollut niin paljon ihmisiä mitä yleensä la-su on 😀

Mutta koska kuvat kertovat enemmän kuin sanat, tässä minun silmin vuoden 2018 Habitare.

MUOTO2

Viime vuonna ihastuin tähän Muoto2:sen Turn-seinähyllyyn ja taas pääsin ihastelemaan sitä. En vielä raaskinut ostaa meille tätä.

HUONE ETT RUM

Ilmakasveja, mehikasveja, kaktuksia, terraarioita ja oheistuotteita on ikilempparini Huone Ett Rum pullollaan ja niin ihania pieniä kasveja olivat tuoneet mukanaan messuille, että jouduin kotiuttamaan meille kaksi uutta ilmakasvia sekä tuollaisen keraamisen astian.

KAARNIA DESIGN

Kaarnia design on yhtä kuin Karoliina Peltokorven taideteokset niin akustiikkalevyille kuin kankaalle. Kokonaan uusi tuttavuus minulle mutta tykästyin esillä olleisiin teoksiin valtavasti, todella kauniita!

OHTO NORDIC HOME

OHTO Nordic homen tuotteet lumoavat simppelillä ulkomuodollaan ja laadukkailla materiaaleilla. Tämäkin on kaikin puolin kotimainen yritys ja viimeksi heiltä tuotteita tilatessani sain käsinkirjoitetun viestin kiitokseksi tilauksesta, mikä taitaa olla harvinaista nykyään! Osastolla oli melkoisesti ruuhkaa eli toivottavasti muutkin löysivät nämä loistotuotteet.

FINNPARTNERSHIP

Finnpartnershipin osastolla teemana oli Sambia ja osasto olikin täynnä juurista ja muista luonnonmateriaaleista punottuja koreja ja koruja.

HIMMEE

HIMMEE on yhtä kuin Timo Niskasen vuonna 2014 perustama valaisintuotemerkki. Löytyy niin pöytä- kuin jalkalamppuja että noita ihania, roikkuvia Poiju-valaisimia.

LITTLEBIT DESIGN

Littlebit designin takana on virolais-tanskalainen pariskunta Ulf ja Anniki. Rannekorut, korvakorut, riipukset, korutelineet, heijastimet.. Voisin kotiuttaa kaikki. Heidät löytää myös tulevilta I love me-messuilta 😉

Muita lemppareita

Havi’s

GardenLiving

Asun

be&liv

Vaja Finland

 

Sitten alkaakin vaan ensivuoden messujen odottaminen 😉 Mitäs te muut tykkäsitte messuista, tarttuiko paljon ostoksia mukaan?

 

Kommentit

 • millamaarit

  Samoilla fiiliksillä. Monet minun suosikkini olit myös bongannut blogiisi. Loistavia suomalaisia nuoria uusia suunnittelijoita ja upeita tuotteita. Jotakin aina mukaankin tarttuu, lisäksi sitä ihanasti inspiroituu.

   1
  • Essi

   Kiva kuulla että löyty samoja suosikkeja! Inspiraatiotahan noilta messuilta lähdetään hakemaan, ostokset on vaan plussaa 😉

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.