VALIKKO
28.1.2019 13:39

Rajala Pro Shopin kuvatilaus + alennuskoodi

Kaupallinen yhteistyö: Rajala Pro Shop

Sain tuossa kuun alusta lahjakortin käytettäväksi Rajala Pro Shopin kuvapalveluihin ja haluaisinkin teille jakaa hieman kokemuksia (ja tietysti esitellä tilaamani tuotteet) kyseisestä verkkokaupasta.

Canvastaulu

Tiesin heti, että haluan tilata meidän koirasta ihanan vauvakuvan, jonka veljeni on joskus kunnon kameralla ottanut. Päädyin canvastauluun, josta tuli täydellinen. Kaiken kaikkiaan tunnuksen luominen Rajalan sivuille on nopeaa ja helppoa. Palvelussa minulla tuli ongelma kuvan resoluution kanssa, josta sivusto sanoi että tulos ei ehkä ole paras mahdollinen. Latasin koneelle kuvanmuokkausohjelman jolla isonsin kuvan resoluutiota ja tadaa – ei enää ongelmaa.

Nipsu pääsi tietysti muiden joukkoon meidän valokuvaseinälle. Omaan silmään taulu onnistui täydellisesti enkä osaa resoluutio-ongelmaa kommentoida sen enempää.

Pöytätaulu

Seuraavaksi päädyin tuotteeseen nimeltä pöytätaulu. Nämä Chromaluxe MDF pöytätaulut painetaan korkeakiiltoiselle puukuitulevylle, jonka paksuus on vain 7 millimetriä.

Näitä löytyy monessa koossa (seinälle sopivat taulukoot löydät täältä)  ja kestävät UV-valoa paremmin kuin tavalliset valokuvat. Koska Nipsu oli jo saanut oman taulun, tähän valitsin kuvan minusta ja tuosta toisesta puoliskosta. Viime vuoden kohokohtia oli Coca Cola-rekan näkeminen Jyväskylässä ja siellä kuvautimme itsemme rekan kanssa. Näissä pöytätauluissa on mahdottoman hyvät värit ja kuvan terävyys!

Kangaskassi omalla kuvalla

Ja taas oli nääääin lähellä ettei Nipsun naama korista meidän uutta kangaskassia 😀 Kuvapalveluiden valikoimaa tutkiessani ajattelin, että koska kangaskasseja ei ole ikinä liikaa niin tilaan vielä yhden sellaisen meille. Löysin monta hyvää kuvaa omasta elämästä, mutta hetken pohdittuani tajusin, etten osaisi kulkea ihmisten ilmoilla kassin kanssa, jossa on oma tai jonkun läheisen naama. Maisemakuvakaan ei houkuttanut, jotenka kassia koristaa nyt kuva, johon alunperin ihastuin Ikean julisteessa ja siitä lähtien se on toiminut oman puhelimeni taustakuvana.

Kassia saa myös mustana ja nämä on valmistettu 100 % kierrätetystä puuvillasta. Paras asia kassissa on mielestäni nuo lyhyet kantokahvat! En tajunnut sitä tilatessani, joten saapunutta pakettia avatessa minua odotti enemmän kuin positiivinen yllätys. Tuotteissa mainittu toimitusaika piti hyvin paikkansa, 14.1 tilasin tuotteet ja 23.1 sain viestin että tuotteet ovat lähetetty. Siitä seuraavana päivänä hainkin ne jo postista.

Voin todella lämpimästä suositella Rajalan kuvapalveluita ja aion varmasti jatkossakin tilata sieltä muistoja elämästä. Nämä ilahduttivat minua niin, että nyt teilläkin on mahdollisuus tilata Rajalan sivuilta haluamianne tuotteita -20 % alennuksella koodilla JNJBP 🙂

Elämän ja valokuvien täytteistä viikkoa kaikille!

 

Kommentit

 • minni

  Ihanat kuvat olet valinnut 🙂 Koirasi on tosi suloinen.

   1
  • Essi

   Kiitos! Eikös kaikki koirat ole.. 😉

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.