VALIKKO
19.5.2019 19:09

Riviera Maison-taivaassa

Hei ja ihanan aurinkoista sunnuntai-iltaa!

Kokoonnuttiin eilen taas instabloggaaja-porukalla täällä Lahdessa Millan putiikilla. Iltapäivä oli täynnä naurua, kuohuvaa ja ihania sisustustuotteita. Saatiin myös esimakua Riviera Maisonin tulevasta syksyn/talven mallistosta 😉 Tämän jälkeen mentiin porukalla Bistro Popotiin syömään ja siitä jatkettiin iltaa (sivistyneesti) drinkkien parissa muutamassakin eri paikassa.

Putiikilla

Itse Millan putiikista en nyt puhu tässä enempää, lisää voitte lukea täältä. Tavattiin liikkeellä kun se suljettiin muilta asiakkailta. Jonkun verran oli uusia naamoja eksynyt mukaan joten esiteltiin itsemme siellä, jonka jälkeen saatiin nauttia herkullisia naposteltavia ja tutustua tuotteisiin.

Pöytä täynnä herkkuja ja itse putiikin omistaja Milla.

Mun oli tarkoitus ostaa ovimatto, mutta päädyinkin löytämään meidän olohuoneeseen täydellisen valaisimen. Ja vaaleanpunaisen tyllihameen. Se on maailman söpöin, vaikken vielä tiedäkään missä sitä aion käyttää 😀

Mielettömän hauska iltapäivä ja ilta takana! Toivon, että kyseisten naisten kanssa tavataan vielä monta kertaa.

Se täydellinen valaisin

TADAA! Riviera Maisonin ihana San Carlos-kattovalaisin koossa S. Olen pitkään etsinyt olkkarin sopivaa valaisinta ja löytänytkin kyllä monta vaihtoehtoa. Syy, mikseivät ne ole kotiutuneet, on ollut hintalappu – se on nimittäin ollut useista satasista ylöspäin. Ihastuin tähän täysin ja onneksi myös mies kelpuutti valaisimen.

Tykkään tykkään tykkään.

Riviera Maisonin ihmiset Hollannista halusivat muistaa meitä lahjalla ja saatiinkin kotiin viemisiksi ihana maljakko!

 

Tänään sunnuntaina kävin kesäkukkakaupoilla, mutta tuloksia en kehtaa vielä esitellä järkyttävän siitepölymäärän takia, kuvissa ei ole siis muuta kuin keltaista 😀 Mutta paaaaljon värejä löytyy nyt meidän pihalta, ihanaa! Palailen näihin kukkiin myöhemmin, kunhan tuo siitepöly häviää.

Toivottavasti kaikilla on ollut rentouttava viikonloppu ja akut on ladattu tulevaa viikkoa varten 🙂 Tsemppiä!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.