VALIKKO
11.11.2018 12:39

Shoppailun iloa Millan putiikissa

Sain eilen lauantaina kunnian olla mukana tapaamassa ihania kanssabloggaajia sekä inspiroivia instagram-tilien pitäjiä täällä Lahdessa, Millan putiikissa. Meille oli järjestetty yksityinen ostostilaisuus ja samalla siis päästiin hieman tutustumaan Riviera Maisonin joulumallistoon.

Millan putiikki

Olen monesti puhunutkin täällä kuinka kyseinen liike on yksi lemppareitani ja tässä tuleekin hieman enempi liikkeen esittelyä. Millan putiikki sijaitsee aivan Lahden keskustassa, osoitteessa Rautatienkatu 20. Liikkeellä on myös verkkokauppa, joka toimittaa toistaiseksi vain Suomeen, mutta jos on mahdollisuus käydä paikan päällä niin suosittelen! Liike on pullollaan kaikkea kaunista vaatteista sisustusesineisiin. Mainitsemattakaan kauniita esillepanoja 🙂 Kaikilta liikkeen naisilta eli Millalta, Erikalta ja Sannilta saa loistavaa palvelua ja tarvittaessa myös vinkkejä, mitä ostaa ystävälle jolla on jo kaikkea. Putiikin valikoimaan kuuluu muun muassa nämä tuotemerkit: Riviera Maison, Lexington, Balmuir, Classic Collection, Edblad, Gant home, Kähler, Minna Parikka, Neo Noir, Skandinavisk ja Tine K home, näin muutaman mainitakseni.. 🙂

Eilinen kuvina

Meillä alkoi putiikissa tosiaan yksityistilaisuus sen jälkeen, kun kauppa oli sulkenut ovensa. Saatiin pientä naposteltavaa ja kuohuviiniä (josta ei tietenkään voinut meikäläinen kieltäytyä), tutustuttiin tuotteisiin ja hieman luulen, ettei kukaan lähtenyt kotiin ostamatta mitään 😉

Omat ostokset ja goodie bag

En tietenkään lähtenyt kaupalta tyhjin käsin, vaan jouduin ostamaan juustoveitsiä, tarjoilulautasen, Lampe Bergerin neutraalinestettä, pienen metallisen tarjottimen, jouluservettejä ja Lakridsin kirsikka-suklaalakupalloja 🙂

Kuva suoraan Millan putiikin sivuilta.

Kuva suoraan Millan putiikin sivuilta.

Lähtiessä Riviera Maison halusi muistaa meitä pienellä lahjalla, odotin ehkä jotain avaimenperän tyyppistä niin pussin sisältöhän yllättikin totaalisesti!

Mini cooler, servettejä, kynttilä ja tietysti Riviera Maisonin joululehti. Nyt jos koskaan saa joulu tulla!

Kiitokset vielä täälläkin koko Millan putiikin porukalle, Nannalle ja Minnalle jotka jaksoivat järkätä tälläisen tapahtuman ja kaikki ihanat naiset, jotka saapuivat paikalle! Jos teitä siellä ruudun toisella puolella kiinnostaa seurata Instagramissa ihania sisustustilejä niin tässä olisi vinkiksi niitä:

ira.kallunki, lindensari, villalehtosalo, projektinakoti, anna_angel66, humpula_s, monarmh, taina_pauliina, marimarbellakoo, palanutta_siirappia, laurahelenan, omankodinonnea, nannam5824, houseathamptons, suskinkotona, nannadecor, minnashome. Myös Millan putiikki löytyy instagramista nimellä millanputiikki.

Rentoa sunnuntaita kaikille ja tsemppiä tulevaan viikkoon!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.