VALIKKO
6.1.2019 16:00

Siivousapua kotiin

Kaupallinen yhteistyö: Freska

Olenkin monesti täällä kertonut kulkevani pääkaupunkiseudulla töissä sähköasentajana, mutta en ole arkea tainnut sen enempää avata teille. Elikkäs joka arkiaamu herätyskello soi 4:30 ja vähän jälkeen viiden hyppään autoon ollakseni seitsemältä työmaalla. Olen kotona suunnilleen viideltä eli karkeasti päivällä on pituutta 12 tuntia. Tämän jälkeen pitäisi vielä jaksaa lenkittää koiraa, siivota, tehdä ruokaa, lukea kirjoja, katsoa sarjoja, viettää aikaa miehen kanssa ja kutoa villasukkia. Tosiasiassa kun pääsen kotiin käyn suihkussa, hyppään yöpukuun ja vietän muutaman tunnin sohvalla ennen kuin siinä iltaysin aikaan käyn nukkumaan. Pian on vuosi kulunut nykyisessä työssä ja sen vuoden olen täysin laiminlyönyt sekä koiran lenkittämisen että kodin siivoamisen. Viikonloppuisin haluaisin tehdä kaikkea muuta kuin siivota ja siksi olenkin harkinnut apuvoimia. Ehkä ratkaisu tähän on siivooja kotiin?

Siivouspalveluita laidasta laitaan

Nykyään kun siivousapu ei ole enää vain ”rikkaiden oikeus” (itsellä ainakin pienenä oli mielikuva että vain rikkailla kävi siivooja :D), siivouspalveluiden tarjoajia löytyy yhtä paljon kuin palveluita liittyen kotiin. On siivousta, ikkunoiden pesua, viherkasvien hoitoa, mattojen tuuletusta, kaappien siivousta ja ihan mitä mieleen tulee. Täytyy lisäksi muistaa, että näistä saa kotitalousvähennyksen! Meillä on se reippaat 100 neliötä kuitenkin siivottavaa, niin kyllä siinä hetki menee kun imuroi, pyyhkii pölyt, pesee vessan ja laittaa tavaroita paikalleen. Meidän siivouskaapista löytyy kyllä Kärcherin ikkunapesuri, mutta mieluusti senkin homman jättäisin jollekulle muulle (miestä ei nyt lasketa). Siksi olenkin tutustunut muutamaan firmaan, jotka tarjoavat siivouspalveluita ja tässä on esittelyssä lempparini.

Nuorekas ja pidetty Freska

Ensimmäisenä hakiessani tietoa eri siivousyrityksistä törmäsin Freskaan. Yrityksen Facebook-sivuilla on melkein 14 000 tykkäystä ja nykypäivänä mikäs muu kuin sosiaalinen media kertoo paljon yrityksestä. Nettisivujenkin ilme on nuorekas ja houkutteleva.

Yrityksen nettisivut ovat selkeät, raikkaat ja helppolukuiset verrattuna esimerkiksi erään kilpailevan yrityksen sivuihin, joilta en meinannut löytää helposti haluamaani tietoa, puhumattakaan hieman vanhanaikaisesta ulkonäöstä.

Kyllä kiitos! Haluan helpottaa elämääni. Nettisivujen valikkokin on ihanan simppeli, pelkästään tämä jo vakuutti minut. Freskan nettisivuilta löytyy esimerkiksi asiakastarinoita sekä siivoojaesittelyitä, jotka varmasti puhuvat jo paljon yrityksen puolesta. Enää täytyy käännyttää mies ajatuksen puolelle.. 😉 Yritykseltä saa myös lahjakortteja, mikä on täydellinen lahja ihmiselle, jolla on jo kaikkea.

Jos siivousapu kotiin totetutuu niin seuraavaksi hankintalistalla on koiran ulkoiluttaja sekä oma kokki! No vitsi vitsinä, puhtaan kodin tuoksuista uutta vuotta kaikille 🙂

 

Kommentit

  • Nimetön Nelli

    Itsekin voin suositella Freskaa, oikein lämpimästi! 🙂 käyvät meillä kahdesti kuussa eikä kertaakaan ole ollut työnjäljestä valittamista.

     1

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.