VALIKKO

Taustatietoa

Hei kaikki! Täällä kirjoittelee 26-vuotias yhden sekarotuisen koiran ja yhden avopuolison omistaja. Syksyllä 2016 ostettiin vanha omakotitalo Hollolan Kalliolasta ja siitä se idea sitten lähti. Neljän kuukauden asumisen jälkeen koettiin heti alkuun vesivahinko ja siitä toipuminen kaikkineen vei melkein seitsemän kuukautta. Tässä aikaa vei lähinnä taistelu putkimiehen ja vakuutusyhtiön kanssa. Lopputulos oli kuitenkin meidän puolelle voitto, voin siitä kertoa joskus. Samaan hötäkkään laitettiin sauna + pesuhuone uusiksi eli melkein puoli taloa nyt uusittu vuodessa. Talo on tosiaan 1940 rakennettu, noin 120 neliötä käsittävä pieni omakotitalo melkein 2500 neliön tontilla eli miehellä riittää ruohoa leikattavaksi 🙂 Ja tosiaan tila, jossa talomme on sijainnut, on ollut nimellä Pohjolan tila, siitä keksin Villa Pohjolan.

 

Vapaa-ajallani tykkään sisustaa, lukea, kierrellä kaupoissa sekä ihan vaan maata sohvalla ja katsoa televisiota. Omistan kyllä salikortinkin ja kerta viikkoon yleensä kykenen sinne raahautumaan. Meidän jääkaapissa on aina oltava Coca Colaa ja kuohuviiniä, muuten en pärjää. Vanhan talon myötä on herännyt myös innostus vanhoihin tavaroihin ja itse tekemiseen.

Täällä aion kirjotella remonteista ja sisustamisesta, mahdollisesti myös jaan kirja- ja ruokavinkkejä. Tervetuloa matkaan! 🙂

Kommentit

 • Reetta

  Tervetuloa mukaan! 🙂 kirja- ja ruokavinkkejä jään innolla odottamaan.

   0
  • Essi

   Moikka ja kiitos kommenteista, katsotaan miten tässä käy 🙂

    1
 • Hennamaista

  Tervetuloa mukaan! Itse olen tänne päätynyt myös tänään, joten uusi alku myös mullakin! 🙂

   0
 • Liisa

  Tervetuloa minunkin puolestani, kiva saada mukaan uusia 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.