VALIKKO
9.9.2019 17:27

Tutustumassa paikallisiin yrityksiin Päijät-blogien kanssa

Hei ja mukavaa maanantaita!

Pääsin lauantaina irtautumaan arjesta hetkeksi muiden Päijät-blogien bloggaajien kanssa ja muutaman tunnin ajan tutustumaan paikallisiin yrittäjiin täällä Lahdessa, Eana centerin tiloissa. Päivään kuului herkuttelua, pientä hemmottelua ja uusia tuttavuuksia.

Paikalliset yrittäjät yhteisissä tiloissa

Eana centerin tiloissa sijaitsee siis useampi lahtelainen yritys, kuten Etelä-Suomen kosmetologikoulu ja Via Deco. Näiden lisäksi päivässä oli edustettuna Sisustuskahvila Wanha Justiina, joka tarjosi herkut meille, Origami-Kurjen kanssa päästiin kokeilemaan origamin tekoa ja Heleä by bella artista-kauneushoitolan Mira-Elise opetti meille hieman kasvojumppaa. Muodostettiin muutaman hengen ryhmät ja ikään kuin kierrettiin näiden yritysten pisteitä.

Etelä-Suomen kosmetologikoulun pisteellä opiskelijat tekivät meille joko huulimeikkejä tai minikäsihoitoja. Itse hyppäsin huulimeikkiin ja tykästyin MSCHICIN huulituotteisiin niin paljon, että ostin omaksi meikissäni käytetyt huultenrajauskynän, huulipunan ja huulikiillon. Varsinkin, kun opiskelija oli valinnut mulle täydellisesti sopivat värit! Samassa osoitteessa sijaitsee siis opiskelijoiden hoitola, johon voi kohtuuhintaan varata aikoja erilaisiin hemmotteluhetkiin.

Via Decon pisteellä päästiin tekemään omia kattauksia ja asetelmia. Tämä tuotti suurta päänvaivaa mulle, koska oon maailman huonoin tekemään kattauksia 😀

Via Deco on somistevuokraamo, joka myös Eana centerin tiloissa myy sisustustuotteita. Merkkeinä on esimerkiksi paikallinen Vackra, Littlebit design, Finnmari ja muutama muu.

Littlebit Designin korut on ihania, itsellänikin on näitä muutama!

Heleän pisteellä tosiaan harrastettiin hieman kasvojumppaa ja tutustuttiin Fiinin tuotteisiin.

Origami-kurjen pisteellä taiteiltiin tosiaan omat kurjet, ei ollut helppoa eikä sopinut näin lyhytpinnaiselle kuin minä. Tapahtumassa oli myös yrityksen koruja myynnissä.

Kuultiin myös hieman lisää siitä, mistä Lahti Love-minimessuista on kyse. Ehkäpä ensi vuoden messuilla voisi olla myös Päijät-blogit jotenkin edustettuna.. 😉

Oli todella hauska aamupäivä blogitovereiden kanssa ja toivon, että vastaavia tapahtumia tulisi jatkossakin! Via Deco muisti meitä vielä kotiin lähtiessä pienellä kimpulla, joka pääsi paraatipaikalle sohvapöydälle 🙂

Sateisesta viikonalusta huolimatta toivon kaikille lämmintä ja aurinkoista uutta viikkoa!

ps instagramissa @villapohjola on vielä muutaman päivän ajan kilpailu, josta voit voittaa lipun loppuviikon Habitare-messuille!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.