VALIKKO
3.7.2019 15:14

Yläkerran uusi ilme + kattoikkunafiilistelyä

Hei kaikki ja kivaa heinäkuun alkua! Pääsen vihdoin ja viimein esittelemään teille pienen muutoksen yläkerrassa. Meillä on about huhtikuusta asti ollut yläkerta kaaoksen vallassa, koska silloin alkoi kattoremontti, jonka yhteydessä kattoikkuna uusittiin. Nyt se on valmis ja järjestelty, jippii!

Ennen

Yläkerrassa meillä on siis makuuhuone ja ”työhuone”, joille ei ole muuton jälkeen tehty mitään. Nyt ajattelin hetken olla ilman projekteja, mutta seuraavaksi ehdottomasti uusitaan yläkertaan tapetit ja lattia.

Rappusia ylös kiivetessä odotti ennen tämä näkymä. Mun lukunurkka ja yhdistetty kirja/elokuvavitriini. Pieni ovi ei vie valitettavasti Narniaan, mutta vintin aarteiden luo kyllä.

Anteeksi kaoottinen kuva, nappasin tämän paniikissa ennen remontin alkua. Mutta siis vanhan kattoikkunan alla oli työpiste, joka koostui siis talon myyjän jättämästä työpöydästä ja laatikostosta. Toimiva, mutta ruma kokonaisuus 😀

Jälkeen

Sain idean kokeilla järjestyksen vaihtamista niin, että työpiste olisikin heti rappusten yläpäässä ja uuden ikkunan alla löhöpiste.

Ihana, harmaa työpöytä on Jyskistä. Mulla on tuossa vasemmalla kauhea kirppistavarapino, mikä oli hirveän vaikea rajata kuvista pois, sen takia tästä ei ole kuin tämä yksi kuva.

Myin vanhan vitriinin ja ostettiin tilalle työpöytään sopiva senkki.

Kuten työpöydässä, myös senkissä on ihana ”betoninen” kansi.

Luku/löhönurkka siirtyi uuden, isomman kattoikkunan alle. Tästä nurkasta puuttuu enää kirjat, joiden parissa viihtyä.

Ja lopuksi vielä, itse uusi kattoikkuna. Tykkään tästä ihan hirveästi, se on muuten vieläpä avattavaa mallia!

Tosiaan, yläkerralle saisi näyttää hieman tapettien vaihtoa ja lattian uusimista, mutta se saa nyt odottaa hetken. Seuraavina vapaahetkinäni aion maata tuossa nurkkauksessa hyvän kirjan ja herkkujen kanssa. Tai katsella sadetta. Tai vain olla tekemättä mitään, nauttia. Muistakaa tekin välillä löhötä ja nauttia hetkestä!

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.