VALIKKO
29.12.2016 14:09

DIY Poretabletit jalkakylpyyn

DIY Poretabletit jalkakylpyyn

Ihanan poreilevan ja rentouttavan jalkakylpyyn nämä sopivat tabletit teet helposti kotona. Ruususuu ja Huvikumpu -blogin ohjeella tehtyihin poretabletteihin aineksetkin löytyvät lähikaupasta.

Nykyään ei monillakaan ole kylpyammetta, mutta jos sellainen ihanuus löytyy niin nämä sopivat siihenkin.

Hivenen muokkasin ohjetta sen mukaan, mitä kaapista löytyi. Ensimmäiseen erään lorahti vahingossa enemmän öljyä, siitä tulikin mielestäni onnistuneempi ja kovempi koostumus joten muokkasin ohjetta tältäkin osin.


Ainekset (noin 15 pientä jalkakylpytablettia):

1,5 dl ruokasoodaa

0,5 dl sitruunahappoa

2,5 rkl rapsiöljyä

0,5 tl vettä

0,5 tl aromiöljyä

1 tl murskattuja teenlehtiäSitruunahappoa löytyy ihan tavan ruokakaupoista säilöntätuotteista. Aromiöljyn voi halutessaan korvata vedellä. Itse käytin tähän erään Metkatuotteen Traktorikuskin Rooibos -irtoteetä ja omenan tuoksua. Toisessa erässä käytin saman valmistajan Sekatavarakaupan suklaatryffeliteetä ja Pienen Tuoksukaupan Vaniljakerma -tuoksua.


Tee näin:

Sekoita kulhossa ruokasooda ja sitruunahappo. Sekoita joukkoon öljy ja vesi. Lisää massaan aromiöljy ja teenlehdet. Sekoita tasaiseksi. Valmiina massan pitää olla hieman muotoiltavissa ja murenevaa.


Painele massa muotteihin tiiviisti.Anna kuivua vähintään 3 tuntia huoneenlämmössä. Irrota kylpytabletit muoteista ja pakkaa tiiviisiin lasipurkkeihin.


Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.