VALIKKO
17.1.2018 12:30

Keskiviikon viljaton Feta-Pinaattipiirakka


Keskiviikon viljaton Feta-Pinaattipiirakka

Tämä ohjeeni on julkaistu Keskiviikko -lehdessä 15.1.2018.
Pohja:

  • 50 g voita
  • 2 dl mantelijauhoa
  • 3,5 dl juustoraastetta

Täyte:

  • 1 pss (150 g) pakastepinaattia
  • 3 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 prk (175 g) fetajuustoa
  • 1 prk (150 g) ranskankermaa
  • 3 kananmunaa
  • mustapippuria myllystä

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Valmista ensin pohja. Sulata voi ja sekoita joukkoon muut ainekset. Taputtele voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista piirakkaa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
Nosta uunin lämpötila 225 asteeseen. Sulata pinaatti ja levitä se esipaistetun pohjan päälle. Murustele feta pinnalle. Sekoita ranskankerma ja kananmunat keskenään ja kaada massa piirakan päälle. Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia kunnes pinta on hyytynyt.
Pohja ennen esipaistoa




Esipaistetun pohjan päälle sula pinaatti ja murusteltu feta



Kananmuna-ranskankerma seos päälle ja uuniin

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.