VALIKKO
21.5.2019 16:11

Helppo ja simppeli Kinkku-meetvursti-kasvispiirakka pellillinen, gluteeniton

kinkkupiirakka pellillinen gluteeniton

kinkkupiirakka pellillinen gluteeniton

Kinkku-meetvursti-kasvispiirakka pellillinen, gluteeniton

Helppo, nopea ja yksinkertainen suolainen piirakka maistuu kahvipöydässä tai iltapalana. 

Noin 20 annospalaa

Pohja:

  • 150 g margariinia
  • 4 dl gluteenitonta jauhoseosta (esim. Virtasalmen Viljatuotteen vaalea)
  • 0,5 tl suolaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • 1 dl kylmää vettä

Täyte:

  • 300 g puutarhurin sekoitus -kasvispakaste
  • 230 g (1 pss) savu- tai kinkkusuikaleita
  • 250 g (1 prk) Valio Koskenlaskija Ruoka Cheddar
  • 75 g meetvurstisuikaleita
  • 2 kananmunaa
  • 4 dl juustoraastetta
Sekoita pehmeä rasva, juustoraaste ja kuivat ainekset sekaisin. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Nosta taikina hetkeksi jääkaappiin. Levitä taikina sitten leivinpaperin päälle pellille. Pistele pohjaan haarukalla reikiä ja esipaista 225 asteessa 10 minuuttia. 
Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään ja levitä esipaistetun pohjan päälle. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia uunin keskitasolla.

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.