VALIKKO
21.8.2018 16:10

Kokouspaikkana Lankaniemen leirikeskus, Mäntyharjussa

Kokouspaikkana Lankaniemen leirikeskus, Mäntyharjussa

Lankaniemen leirikeskus on paikka, joka muuntuu moneksi. Se sopii hyvin erilaisten tapahtumien järjestämiseen ja sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Pyhäveden rannalla lähellä Mäntyharjun keskustaa. Leirikeskuksen omistaa Mäntyharjun seurakunta. Keskuksessa on myös erillinen saunarakennus keittiöineen ja takkahuoneineen, jota voi myös vuokrata. Majoitusta on tarjolla noin 40 hengelle. Kaikissa huoneissa on oma vessa ja ne sijaitsevat kahdessa eri rakennuksessa.

Jos aikaa kokouksessa olisi ollut enemmänkin olisi voinut käydä tutustumassa vaikka lähistöllä sijaitseviin Ruotsi-Suomen ja Venäjän välisen rajan ampumahautoihin. Tällä paikalla on aikanaan mennyt valtioiden raja! 

Valoisiin kokoustiloihin saa tilattua tarjoilut mielensä mukaan. Tällä kertaa oli niin hyvät tarjoilut, että kuvan ottokin unohtui kun täyttetty kroisantti hävisi lautaseltani kohti suuta! Kauniista pöytäkukasta sentään muistin kuvan ottaa. 
Leirikeskuksen osoite on Syvälahdentie 12, 52700 Mäntyharju. Tästä linkistä pääset tutustumaan tilojen varaukseen: klikkaa tästä.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.