VALIKKO
24.4.2018 13:20

Pellillinen kinkku-kasvispiirakkaa, gluteeniton

Pellillinen kinkku-kasvispiirakkaa, gluteeniton

*Ohje on toteutettu yhteistyössä Virtasalmen Viljatuotteen kanssa.*
Helppoa ja simppeliä tarjottavaa, joka sopii arkeen tai juhlaan. Pellillinen piirakkaa riittää useammallekin syöjälle.
Pohja:
  • 150 g margariinia
  • 4 dl Virtasalmen Viljatuotteen vaalea gluteeniton jauhoseos
  • 0,5 tl suolaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • 1 dl kylmää vettä
Täyte:
  • 350 g kinkkusuikaleita
  • 1 pss pakastevihanneksia
  • 1 prk ranskankermaa
  • 2 dl ruokakermaa
  • 3 kananmunaa
  • 0,5 tl suolaa
  • 1 tl pippurisekoitusta
  • 4 dl juustoraastetta
Sekoita pehmeä rasva, juustoraaste ja kuivat ainekset sekaisin. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Nosta taikina hetkeksi jääkaappiin. Levitä taikina sitten leivinpaperin päälle pellille. Pistele pohjaan haarukalla reikiä ja esipaista 225 asteessa 10 minuuttia.
Sekoita ranskankerma, kerma, munat ja mausteet keskenään. Levitä pohjan päälle kasvikset ja kinkkusuikaleet. Ripottele pinnalle juustoraaste ja kaada kermaseos päälle. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia uunin keskitasolla.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.