VALIKKO
11.9.2018 16:55

Perunarieskat, gluteenittomana. Hyödynnä muusin jämät!


Perunarieskat, gluteenittomana. Hyödynnä muusin jämät!

Hävikkiviikkoa vietetään tällä viikolla. Suomalaiset kotitaloudet heittävät vuosittain ruokaa roskiin 120-160 miljoonaa kiloa! Siihen teemaan yksi lemppareistani, jota ei ole tullut aiemmin julkaistuakaan blogissa. Jos päivälliseltä jäi muusia yli, niin siitä tekee helposti ja nopeasti iltapalalle tuoreita perunarieskoja.
  • Noin 1 litra löysää muusia
  • 1 kananmuna
  • 3,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
Lisää muusiin vettä tai maitoa, niin että se on löysää. Lähestulkoon perunavelliä. Sekoita löysään (jäähtyneeseen) muusiin kananmuna ja jauhot. Nosta ruokalusikalla siitä leivinpaperin päälle palleroita ja litistä niitä taputtelemalla jauhotetuin käsin ne littanoiksi pyöreiksi rieskoiksi. Paista 250 asteessa noin 10-13 minuuttia.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.