VALIKKO
2.10.2016 12:31

Piimäkakku gluteeniton

Piimäkakku gluteeniton

Tässä aika perinteinen piimäkakun ohje, mutta gluteenittomalla jauholla tehtynä.

3 kananmunaa
3 dl sokeria
175 g sulatettua voita
2,5 dl piimää
4,5 dl gluteenittomia jauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl kardemummaa
2 tl kanelia
1 tl inkivääriä
2 tl kanelia
1 tl inkivääriä
0,5 tl neilikkaa
Voitele ja jauhota vuoka. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vaahdota munat ja sokeri kevyesti. Lisää vaahtoon piimä ja sulatettu voi. Sekoita kuivat aineet seokseen. Kaada taikia vuokaan ja paista uunissa 175 asteessa noin tunti.
Koita kypsyyttä tikulla, jos tikkuun ei jää taikinaa niin kakku on kypsä.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.