VALIKKO
18.10.2017 13:21

Pika-askarteluna kelloja


Pika-askarteluna kelloja

Löysin cchobby.fi -verkkokaupasta viime talvena kellopaketteja, joissa oli vanerista tehty kaksiosainen kellotaulu, koneisto ja viisarit samassa paketissa. Kellotaulut ja ulkorenkaat on maalattu ensin erikseen. Olen käyttänyt ihan askartelumaaleja ja töpötellyt väriä pohjaan. Pohjien on kuviot tehty sabloonalla ja töpötelty tumman harmaalla maalilla. Näissä on käytetty kolmea väriä, valkoista, vaalean harmaata ja tumman harmaata.
Maalien kuivuttua liimasin ulkokehän vanerin päälle askarteluliimalla (Erikeepperi käy hyvin). Maalauksen aikana ohut vaneri oli hieman päättänyt kieroutua, joten laitoin liimaukset kuivumaan paksujen kirjojen alle. Näin ne suoristuivat taas kauniiksi.
Sitten koneisto paikalleen, kiristetään mutterilla jottei heilu ja painetaan varovasti viisarit paikalleen. Paristoja ei tullut paketissa mukana, mutta ne olivat ihan perus AA:ta ja 1 kpl per kello.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.