VALIKKO
30.4.2017 14:28

Savuporo-piirakka, gluteeniton


Savuporo-piirakka, gluteeniton

Helppo savuporopiirakka
Pohja:
  • 100 g pehmeää voita
  • 1/2 dl sokeria
  • 1 kananmuna
  • 2 1/2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteeniton Kaurajauhoseos
  • 1/2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
Sekoita pehmeä rasva ja sokeri reilusti puuhaarukkalla vatkaten. Lisää muna ja vatkaa sekaisin. Kaada kulhoon jauhot, leivinjauhe ja suola. Sekoita kevyesti leivinjauhe jauhoihin ja sekoita sitten reilummalla kädellä taikina tasaiseksi. Levitä taikina voideltuun vuokaan.
Täyte:
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 prk kermaviiliä
  • 50 g kylmäsavustettu pororouhe
  • 1,5 dl Emmental-raastetta
  • 2 kananmunaa
Koristelu: Kirsikkatomaattia viipaleina
Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada pohjan päälle. Asettele tomaattiviipaleet pinnalle.

Paista piirakkaa uunissa keskitasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.