VALIKKO
29.12.2019 12:02

Stoori lopetetaan, joten blogin virtuaalimuutto on edessä

Joululahjaksi me Stoorin bloggaajat saimme viestin koko portaalin lopettamisesta. Siirryin kirjoittamaan Stooriin, kun edellinen Starbox-portaali lopetettiin. Starboxin omisti Kaakon Viestintä ja kun se nyt on samaa taloa Keskisuomalaisen kanssa, niin eihän tämä ilmoitus ihan täysin yllätys ollut. Toisaalta blogien suosio yleisesti tuntuu laskevan, ja ehkä niiden elinkaari on tullut huippusuosionsa laskupuolelle. WillaSarkko -blogi on minulle aina toiminut myös henkilökohtaisena muistikirjana, joten en aio vielä heittää pyyhettä kehään.

En tähän hätään ole löytänyt blogilleni uutta kotia, eli blogiyhteisöä. Kyllähän niitä on olemassa, mutta jotenkin WillaSarkko ei tunnu niihin oikein istuvan aiheiltaan. Bloggausintokin sai kyllä aika moisen kolhun, kun tämän saman kokee jo toistamiseen. Nyt taas jonkun aikaa kerään itseäni ja nuolen haavojani ihan vaan omalla sivulla yksinäni. Kirjoitan jonkun aikaa nyt ilman mitään tavoitteita, julkaisuaikatauluja ja ilman stressiä niistä. Ihan vaan sitä mukaa, kun jotain valmistuu.

Haluan kuitenkin kiittää Stooria kaikesta saamastani avusta ja yhteisöllisyydestä. Kiitos myös kanssabloggajilleni täällä, on ollut hauska tutustua teihin blogienne kautta!

WillaSarkon löydät jatkossa osoitteesta: www.willasarkko.fi, johon pikkuhiljaa siirtelen täältä myös vanhat juttuni. Avustajani (kuvassa kaksi nuorinta) vievät oman osansa ajastani. Etenkin tuo pienempi, jolla on nyt ikää 11 viikkoa.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.