VALIKKO
15.11.2016 18:31

Suodatinpusseista tehty valokranssi

Suodatinpusseista tehty valokranssi

Olen Facebookin eri ryhmissä törmännyt näihin nyt useasti ja pakkohan se oli itsekin kokeilla. Ei muuta kun mamman kanssa suodatinpusseja rypistelemään. Uskomattoman terapeuttista (ja aikaa vievää puuhastelua).


Tarvikkeet:


Suodatinpusseja

Juomalasi tai muu pyöreäksi muotiksi sopiva

Kynä

Sakset

Nitoja

Karamelliväriä

Styroxrengas eli kranssi-aihio

Kuumaliimapistooli

Paristokäyttöiset valotOhje ja havainnolliset kuvat löytyivät Arjen Helmiä-blogista (klikkaa linkistä auki)


Omassa versiossani osa kukista on värjätty vihreäksi kastamalla ruusut yksitellen karamelliväriin. Karamellivärin sekoitin veteen ja nestettä oli laakeassa astiassa pohjalla vain muutama milli. Tarkoitukseni on kastaa ihan pikkuisen reunoja, mutta osa ruusuista imaisi niin hyvin väriä että ne värjääntyiväkin kokonaan vihreiksi. Ne ovat myös vaihtelevan sävyisiä, mikä omasta mielestäni antaa kivasti elävyyttä työhön.Värjätyt kukat pitää antaa kuivua ennen liimausta.


Mamma oli tuonut myös paristokäyttöisiä valoja. Tokihan johdollisiakin voisi varmaan käyttää yhtälailla. Valot pujoteltiin valmiiseen kranssiin ruusujen väliin niin, että johto jää piiloon. Patterikotelo on teipattu kiinni kranssin takapuolella ihan perinteisellä ilmastointiteipillä. kotelo on sijoitettu niin, että valot saa helposti napattua päälle työn keskeltä, eikä tarvitse koko kranssia ottaa seinältä sitä varten.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.