VALIKKO
27.11.2016 11:56

Vaatehuoneen uudistus

Vaatehuoneen uudistus

Tämä on myös jo aiemmin tehtyä Willa Sarkossa. Vaatehuone kaipasi todella kipeästi päivityksen. Kun makuuhuone saatiin yläkertaan, niin sen vieressä oleva vaatehuonekin piti saada käyttöön.

Tällainen oli lähtökohta Willan ostohetkellä.

Ensin oli raivausvaihe. Kun ostaa kiinteistön irtaimistoineen, se tosiaan tässä tapauksessa tarkoitti ihan kaikkine tavaroineen. Lähes kaikki kamat lähtivät romulavalle. Vanhat kaappi ja hyllyrakennelmat purettiin pois. Parilta seinältä purettiin laudat näkyviin, vanhat rikkinäiset pinkopahvit pois. Takaseinä tapetoitiin makuuhuoneesta jääneillä tapetin jämillä ja listoitettiin. 

Seinät ja katto maalattiin. Ikeasta löytyi korihyllyt sekä rekki/laatikkoseinälle tarvittavat palapelin palat. Etukulmaan mahtui vielä nojatuoli. Kyllähän nyt vaatehuoneessa nojatuoli pitää olla, että voi pohtia mitä laittaa päällensä. Eikö? Ja peilit oviaukon vasemmalle puolelle, jotta näkee mitä tuli päällensä valittua. 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.